e-villamos.hu >> Új ToLEDo Retro szabályozható fényforrások a Feilo Sylvania-tól
Frissítve: 2017. május 22.
Bevezetésre kerülnek az új ToLEDo Retro szabályozható V2 fényforrások, melyek most a népszerű nem-szabályozható választék design jegyeit hordozzák. A termékek már nem rendelkeznek fehér műanyag gyűrűvel, így még esztétikusabb látványt nyújtanak.


A rendkívül sikeres kollekció a hagyományos izzók és halogének látványát és érzetét kelti, és a legnagyobb választékot kínálja a piacon. A továbbfejlesztett termékcsalád most új szabályozható és nem szabályozható változatokkal bővült, számtalan formában.

Az új dimmelhető változatok mellett innovatív variánsok is szerepelnek a választékban: többek között a 1531 lm-es A67-es és a 1531 lm-es Globe, a 100 W-os izzók helyettesítésére, és a 250 lm-es T25 fényforrás, a szagelszívó készülékek izzóinak energiahatékony kiváltására.

A GLS, gyertya, gömb, T25, ST64 és Globe alakú ToLEDo Retro fényforrások széles színhőmérséklet választékban elérhetőek: MagmaGlow (1700 K), Candlelight (2000 K és 2400 K), Homelight (2700 K) és hideg fehér (4000 K) fényükkel tökéletes hangulatot varázsolnak.Az új technológia és hagyományos stílus tökéletes keveréke.
•    Tökéletes megoldás dekoratív és általános világítási alkalmazásokra, a hagyományos fényforrásoknak megfelelő meleg hangulattal
•    Az innovatív filament chip technológia és szabályozhatóság kombinációjának köszönhetően ideális választás mind vendéglátóipari, mind általános világításra
•    A++ energiaosztályos besorolás: akár 134 lm/W fényhasznosítás
•    300°-os fényeloszlás
•    100% -10% -ig szabályozhatósága lehetővé teszi, hogy különböző hangulatot teremtsünk, miközben az energia fogyasztás is csökken.
A dokumentum forrása az e-villamos.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-villamos.hu főoldal ]