e-villamos.hu >> Colossal, a grandiózus lámpatest választék a Feilo Sylvania-tól
Frissítve: 2017. március 13.
A Feilo Sylvania bemutatja a Concord család új tagját, a hangulatos Colossal lámpatest választékot, mely 45 0mm–es átmérővel és minimalista stílusjegyekel rendelkezik.
 

A Colossal bármilyen belső teret stílusossá varázsol, akár mennyezetre, akár függesztve szereljük. Nemcsak a szemnek szép finom, porfúvott, fehér alumínium keretével, hanem 3800  lumen kibocsájtására képes, és  120 lm/W a fényhasznosítása. Ez a teljesítmény a LED technológiának és a polikarbonát opál búra használatának köszönhető. A lámpatest Ø450mm x 70mm –es méretével és egyszerű vonalvezetésével szinte odavonzza a tekintetet. A Colossalt a grandiózus építészeti szerkezetek ihlették.

A választék ideális kereskedelmi, vendéglátó- és szállodaipari terekbe és átriumokba, valamint otthoni felhasználásra egyaránt. A köralakú, építészeti, mennyezetre szerelhető és függeszthető lámpatest család jó lámpatestek közötti színintenzitási toleranciával (3 SDCM) rendelkezik. A homogén fényhatás elérése érdekében polikarbonát opál búrát kapott, így javítja a szem komfortérzetét is.

Az alumínium házzal szerelt választék elérhető DALI-s és 3-órás beépített vészvilágítási változatban is, élettartama pedig 50 000 óra (L70). A termékcsalád rendelésre készül, kb.  4-6 hét gyártási idővel.
További informáicóért látogasson el a www.feilosylvania.com weboldalra.
 
A dokumentum forrása az e-villamos.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-villamos.hu főoldal ]