e-villamos.hu >> Mennyezetbe süllyeszthető modellekkel bővül a Feilo Sylvania Rana Linear választéka
Frissítve: 2017. január 12.
A mennyezetre szerelhető és függesztett változatok sikeres bevezetése után, a RANA Linear választék most mennyezetbe süllyeszthető modellekkel bővül.
Mindegyik változatban ugyanaz a rendszer található, a termékek 50 000 óra élettartamúak.  3 különböző optika biztosítja a 3 különböző fényeloszlást, vizuális komfortot és hatékonyságot:  UGR<19, UGR<21, UGR<23.
                                


A termékcsalád most új installációs alkatrészekkel rendelkezik: mennyezeti kerettel 1mm-től  40 mm-es mennyezeti vastagságig, egy nagyon egyszerű, könnyű előtét búrával, a fénysáv rendszerek végén található szabad fény takarására, és egy új függesztő készlettel, mely fém függesztéket és átvezetékelő kábeleket tartalmaz.  A RANA Linear 1-10 V-tal vagy DALI (Switch-Dim) rendszerekkel vezérelhető, de Organic Response rendszerrel is szerelhető és vészvilágító változatokkal is rendelkezik.

A karcsú és visszafogott szögletes profilú választék, a süllyesztett és/vagy mennyezetre szerelhető/függeszthető lámpatestek segítségével, egyedi módon fényrendszerré alakítható. Akár egyesével is szerelhető, de a tökéletes fényhatás érdekében szakadásmentes fényrendszert is összeállíthatunk a termékcsaládból a. A lámpatestek meleg fehér (3000 K) és semleges fehér (4000 K) színhőmérséklettel elérhetők. Magas, akár 120 lm/W fényhasznosítással (összrendszer hatékonyság a RANA Linear Louvre + prizmás optika esetén) rendelkeznek, és 3000 lm fényerővel az 1,2 m hosszú lámpatest esetén (akár 2894 lm/m). (Ra) > 80 színvisszaadása irodai használatra alkalmas.  A választékban 3 órás vészvilágító változat is megtalálható.

További információért kérjük látogasson el a www.feilosylvania.com oldalra.
A dokumentum forrása az e-villamos.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-villamos.hu főoldal ]