e-villamos.hu >> Használati útmutatók OBO anyagkiíró és villámvédelmi kockázatkezelő szoftveréhez
Frissítve: 2017. január 04.
Az OBO ViKoP villámvédelmi kockázatkezelő szoftverének online változatának és az új anyagkiíró szoftver, az OBO TS használatát mostantól használati útmutatók is segítik.
Tavaly októberben jelent meg az OBO ViKoP villámvédelmi kockázatkezelő szoftverének www.obovikop.hu honlapon elérhető online változata, és egy új anyagkiíró szoftver, az www.obots.hu honlapon elérhető OBO TS. Mostantól mindkét szoftver használatát használati útmutatók is segítik, amely a kezdőoldalon új projektet, illetve új kiírást indítva a menüsávon található „?” ikonnal nyithatóak meg.A tavalyi év végén módosításra került az OBO TS kezelőfelülete is annak érdekében, hogy még egyszerűbb és logikusabb legyen a szoftver használata. Ezzel egyidejűleg a tűzálló kábeltartó-szerkezetektől a padlóalatti szerelési rendszereken át a villámvédelemig számos témakörre kiterjedő típusmegoldások száma is bővült, lehetővé téve a pontosabb tervezői és kivitelezői anyagkiírások készítését.

Az OBO továbbra is várja a felhasználók visszajelzéseit az info@obo.hu e-mail címen annak érdekében, hogy a szoftverek hatékonyan segíthessék a villamos tervezők és kivitelezők munkáját.    

A dokumentum forrása az e-villamos.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-villamos.hu főoldal ]