e-villamos.hu >> A kamarai kommunikáció optimalizálása
Frissítve: 2014. július 01.
Az MMK igen helyesen törekszik arra, hogy működése színvonalát javítsa. Ennek érdekében kéri a kollégák véleményét belső, illetve a társadalom felé mutató kommunikációjáról.

Tisztelt Kollégák!

Az MMK 2014. június 26-27-én, Szekszárdon tartott választmányi találkozóján elhangzott, hogy igény van a kamarai belső és külső kommunikációjának javítására. Kérésüknek a megfelelő javaslatok kialakításával mielőbb szeretnénk eleget tenni. Ennek érdekében kérjük közreműködésüket a feladatok és a megoldási lehetőségek, illetve módok meghatározásában.

Kérem, hogy az alábbi kérdéskörökben juttassák el hozzánk észrevételeiket, javaslataikat:

1. Milyen problémákat, feladatokat lát a Kamara belső – szervezeten belüli, az egyes testületek, illetve szervezeti egységek közötti – kommunikációjában?

2. Milyen javaslatai vannak ezek kiküszöbölésére vagy csökkentésére, a belső kommunikáció fejlesztésére?

3. Milyen problémákat, feladatokat  lát a Kamara külső – a kamarai tagságra, illetve szélesebb állampolgári, illetve szervezeti körre irányuló - kommunikációjában?

4. Milyen javaslatai vannak a kamara külső kommunikációjának fejlesztésére?

Kérem, jelezze külön, ha a javaslat jogszabály vagy belső szabályzat módosítását, illetve informatikai rendszer fejlesztését igényelné.
A rövid, lényegre törő válaszaikat – legkésőbb 2014. július 7-ig - Csarnai Csaba részére (csarnai.csaba@mmk.hu) küldjék meg.

Segítségüket előre is köszönjük.

Üdvözlettel:

Dr. Virág Rudolf
főtitkár

megbízásából:
Csarnai Csaba
marketing és képzési koordinátor

A dokumentum forrása az e-villamos.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-villamos.hu főoldal ]