Eseménynaptár
Toplista
Bejelentkezés:
emlékezz:  
[ Tudnivalók | Regisztráció ]
•FŐOLDAL
MAGUNKRÓL
SZAKMAI SEGÉDLETEK
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL
ARCHÍVUM
KERESŐ
KAPCSOLAT
MÉDIAAJÁNLAT

Összes esemény
GES R2 padlódobozok az OBO Bettermann-tól
Frissítve: 2017. július 10.
Ez a dokumentum eddig 33 látogatónak tetszett  
Az OBO GES R2 sorozatú padlódobozai mindenütt jó választást jelentenek a padló alatti rendszerek között, ahol az elegáns megjelenés, nagy terhelhetőség és a sokoldalú alkalmazhatóság fontos szempont.
Legyen szó lakóhelyiségekről vagy nyilvános terekről, mint a fogadó terek, bevásárló központok vagy kiállítási terek – a padlódobozok kitűnnek szép megjelenésükkel, tovább növelve a legigényesebb padlóburkolatok értékét is.

A GES R2 sorozat kerek padlódobozai lehetővé teszik az erősáramú és adatátviteli csatlakozásoknak a felhasználás helyén történő kialakítását. Kezelésük rendkívül egyszerű: a csatlakozókat a kompakt szerelvénytérben csatlakoztatjuk, és a szerelvényteret a fedéllel lezárjuk. A fedél kivitelétől függően a padlódobozok száraz vagy nedves ápolású padlókon alkalmazhatók.


A padlódobozok különböző anyagokból készülhetnek. A cink présöntvényből készült változat nikkel, króm, patinázott réz és patinázott sárgaréz felületkezeléssel rendelhető.

A GES R2 padlódobozok az Ackermann made by OBO márka által kínált megszokott funkciókat biztosítják, ugyanakkor a korábbi, GESRM2 modellhez képest akár 100 %-kal nagyobb beépítési teret kínálnak. A szerelvénybeépítő egység üresen vagy előszerelve is rendelhető. Az előszerelt változat egy Modul 45 sorozatú kettes csatlakozóaljzat és legfeljebb kettő adatátviteli csatlakozó beépítését jelenti. A betondobozból, szerelvénybeépítő egységből és fedélből álló moduláris felépítmény egyszerű összeállítást tesz lehetővé a mindenkori alkalmazási terület kívánalmainak megfelelően. A GES R2 padlódobozok minden fedélváltozata alkalmazható álpadlók és esztrichpadlók esetében egyaránt.

A tubussal ellátott GES R2 padlódoboz kompakt felépítésének és elegáns megjelenésének köszönhetően tűnik ki. Zárt állapotban a tubus megvédi a szerelvényteret a víz bejutásától, ami például a padló tisztítása során előfordulhat. A szerelvénybeépítő egység alsó gyűrűjében található tömítés akkor is megvédi a szerelvényteret a víz bejutásától, amikor a tubusfedél a vezetékek kivezetése céljából nyitva van. A tubussal ellátott GES R2 padlódoboz ezzel megfelel az MSZ EN 50085-2-2 szabvány nedves ápolású padlókban alkalmazott szerelvénybeépítő egységekkel szemben támasztott követelményeinek. Négyféle felületkezeléssel rendelhető: nikkel, sárgaréz, króm és vörösréz. A vakfedeles változat bajonettzáras fém fedele imbuszkulcs segítségével nyitható. Ez a kivitel különösen alkalmas nyilvános terekben való alkalmazáshoz, illetve időszakosan használt villamos installációkhoz.

A csapófedéllel ellátott GES R2 padlódoboz elegáns megjelenéssel rendelkezik. Tökéletes megoldást jelent nagy értékű, száraz ápolású padlókhoz. A bepattintható fedél zárószerkezete biztonságos kábelkivezetést tesz lehetővé. A padlódoboz zárt állapotban nedves ápoláshoz is megfelel. csapófedeles kivitel króm, sárgaréz, patinázott sárgaréz és patinázott vörösréz felületkezeléssel választható.

A műanyag GES R2 változatok különösen megfelelőek padlószőnyeg-burkolatokhoz. A legjellemzőbb alkalmazási helyek az irodaépületek. A fedél két kivitelben áll rendelkezésre: A kábelkivezetővel ellátott változat folyamatos használathoz a legalkalmasabb. A vakfedéllel ellátott változat, amely csak csavarhúzóval nyitható, elkerülhetővé teszi az illetéktelen hozzáférést. A szőnyeget védőkeret óvja a sérülésektől, és egyben megakadályozza a szőnyegszegély kidörzsölődését. A műanyag padlódobozok acélszürke és grafitfekete színekben kaphatók. (x)

További információk: www.obo.hu, info@obo.hu
Ez a dokumentum eddig 33 látogatónak tetszett  
[ Nyomtatható változat ]

A fórumban megjelent hozzászólások nem tükrözik az e-villamos.hu portál szerkesztőségének véleményét.
Még nem érkezett hozzászólás
Hozzászólok a cikkhez:

Név:
- regisztrálok
Jelszó:


maradjak bejelentkezve
emlékezzen rám (cookie-használat!)

Szöveg (html kódok nem engedélyezettek):

(Még karaktert írhat)

Az elektromobilitás záloga a megfelelő töltőhálózat kiépítése
2017-11-22 22:39:37,

professzoremeritus: Feltételezem nem gondolják komolyan, hogy nagyon rövid időn belül nem lesz legalább azonos, de ismerve [...]
Megjelent az "Elektromosipari szakemberek kézikönyve"
2017-10-31 23:58:54,

Sz.L.Erika: Tisztelt Kolléga! Az "Épületvillamosság " könyvet az ÉTK-nál lehet megvenni. Részletek megkérdezhetők:Ziffer [...]
Egyetlen fix dolog van, a változás - interjú Kun Gáborral, az Elektrotechnikai Tagozat elnökével
2017-08-14 13:39:19,

Szilágyi Miklós: Horváth Gábor hozzászólására reagálnék: kérem figyelmesen olvassa el a hozzászólásomat, ugyanis én nem [...]
Világítástechnikai szakmérnök szakirányú továbbképzés
(2017. augusztus 16.)
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszéke világítástechnikai szakmérnöki szakon történő másoddiplomás képzést indít. A képzés célja az épített környezet korszerű és energiahatékony világítástechnikai ismereteinek átadása. A képzésre egy félévben maximum 60 személy jelentkezését a jelentkezés sorrendjében fogadják el.
Tovább
A BIM egyre nagyobb teret hódít – Felhasználók véleményét kérdezik
(2017. augusztus 16.)
A Lechner Tudásközpont dolgozik a BIM rendszerekkel összefüggő kérdésekkel és erre vonatkozó átfogó felmérést tett közzé a napokban.
Tovább
Búcsúzunk Éhn Józseftől
(2017. augusztus 14.)
Életének 75. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Éhn József okleveles építőmérnök. Családja és szerettei mellett mély fájdalommal búcsúznak tőle barátai, pályatársai és mérnök kollégái.
Tovább
Lassan teltházas a Construma kiállításcsokor
(2017. február 22.)
A jelentkezési határidő január közepén járt le, és a kiállítás csokor szinte minden eleme teltházas. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Tovább
Energiatakarékos megoldások Budapest legzöldebb irodaházában
(2016. december 09.)
Mitől lehet intelligens egy iroda? Miként hasznosítható a munkahelyen a napenergia vagy az esővíz? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ Budapest új irodaépülete, a Nordic Light, amely jelenleg az egyik legmodernebb és leghatékonyabb irodaháznak számít az országban.
Tovább
LpS 2016 – A világítástechnikai innovációk, trendek és technológiák nemzetközi szimpóziuma
(2016. szeptember 08.)
Magyar vonatkozása és előadója is lesz a Symposiumnak. Szabó Ferenc, a Pannon Egyetem tanára szeptember 21-én délután tart előadást a „Spektrálisan-hangolható LED és OLED világítás” workshop keretében „Kihívások és megoldások a LED-es múzeumvilágítás területén” címmel.
Tovább
63. Vándorgyűlés - Innováció és trendek az elektrotechnikában
(2016. szeptember 07.)
2016. szeptember 14-16. között 63. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás nevű rendezvénye.
Tovább
InfoShow - országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat 2016-17-ben is!
(2016. szeptember 07.)
Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában és a kapcsolódó előírásokban" címmel, aktuális témákkal folytatódik az InfoShow, immáron 9 helyszínen.
Tovább
Az építőipar és otthonteremtés hazai csúcsrendezvénye: CONSTRUMA
(2016. március 09.)
Április 6-10. között ismét megnyitja kapuit az építőipar legnagyobb hazai eseménye, a CONSTRUMA. A kiállítási csokor kihagyhatatlan fóruma a szakmai érdeklődőknek, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2016-ban már az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi.
Tovább
Kiváló magyar beszállítók az E.ON-nál
(2016. február 29.)
A E.ON 2009 óta minden évben díjazza a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítóit.
Tovább
MEKH bírságok lejárt hitelességű fogyasztásmérők miatt
(2015. szeptember 10.)
Hhárom elosztótársaságot bírságolt meg a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) lejárt hitelességű mérőórák miatt.
Tovább
Hobbim az elektrotechnika - eredmények
(2015. szeptember 08.)
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület több éve hirdeti meg és bonyolítja le sikeresen „Hobbim az Elektrotechnika” pályázatot.
Tovább
Kiemelkedő villamosenergia-fogyasztás
(2015. szeptember 07.)
A MAVIR kiemelkedő villamosenergia-fogyasztást mért az idei, hosszan elhúzódó kánikulában: június-augusztusban 10 744,4 gigawattóra volt az ország fogyasztása.
Tovább
A világ első gázzal szigetelt kapcsolóberendezése
(2015. augusztus 27.)
Jelentős áttörést értek el a gázszigetelésű kapcsolóberendezések technológiai fejlesztése terén azáltal, hogy üzembe helyezték a világ első olyan nagy- és középfeszültségű gázszigetelésű (GIS) kapcsolóberendezés egységeit.
Tovább
Folytatódik a közbeszerzési szabályozás előkészítése
(2015. július 01.)
A Parlament előtti tárgyalás szakaszában van a közbeszerzési törvény, ezért időszerűvé vált a végrehajtára szolgáló jogszabályok előkészítése is.
Tovább
Elektrotechnikai tematikus séták
(2015. június 26.)
Több mint 60 érdeklődő vett részt a Múzeumok Éjszakája alkalmából szervezett tematikus sétákon.
Tovább
Világítástechnikai szakmérnök képzés indul ősztöl
(2015. május 26.)
Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának Mikroelektronikai és Technológia Intézete 2015 szeptemberétől világítástechnikai szakmérnök képzést indít.
Tovább
Együttműködik a MEKH és az MMK
(2015. május 14.)
Együttműködési megállapodást írt alá dr. Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke.
Tovább
Óriás transzformátort gyártott az ABB a MAVIR-nak
(2015. április 14.)
Az ABB 2014 szeptemberében egy 500 MVA-es, 3-fázisú auto-transzformátor leszállítására kapott megbízást a hazai villamos energia átviteli-rendszerirányító MAVIR Zrt-től. A transzformátort, ami a mai napon érkezett a MAVIR martonvásári alállomására az ABB a lengyelországi Lódzból speciális szállítójárművekkel szállította hazánkba.
Tovább
Föld órája: 172 ország fényei hunytak ki
(2015. április 01.)
Minden eddiginél több ország csatlakozott idén a Föld órájához: a Természetvédelmi Világalap (WWF) által meghirdetett kampány során a világ 1400 ikonikus pontján hunytak ki a fények.
Tovább
Teljes hírarchívum
© Minden Jog Fenntartva.