e-villamos online szaklap

Syl-Lab LED IP65-ös por-és páramentes lámpatest család a Feilo Sylvania-tól

| | |  0 | |

A Syl-lab LED IP65-ös panel választék rendelésre készülő, süllyesztett és mennyezetre szerelhető lámpatest család, mely ideális magas higiénés elvárásokat támasztó alkalmazásokba: kórházakba, laborokba és klinikákra.



A választék tökéletes megoldás azok számára, akiknek könnyen tisztítható lámpatestekre van szükségük, dupla IP védelemmel (alulról és felülrõl), kemény acélkonstrukcióval (IK09) és törésbiztos biztonsági búrával.  A termékcsalád tagjai opál plexi búrával és üveg búrával is elérhetõek, valamint matt tükrös optikával az alacsony káprázási index érdekében (UGR<19).

A Syl-Lab LED IP65 a legmodernebb LED-es technologával rendelkezik.  Akár 111lm/W fényhasznosításra képes, mellyel kategóriájának elsõ helyén áll, és akár 50% -os energiamegtakarításra képes fénycsöves megfelelõihez képest.

Az 50 000 óra élettartamú Syl-Lab IP 65 energiahatékony DALI vezérléssel, és sztenderd 600 x 600 mm-es vagy 1200 x 300 mm-es rács mérettel is elérhetõ.



Karcsú, 80 mm profilú lámpatest család, a minimális mennyezeti kivágás érdekében, továbbá kompatibilis a kazettás mennyezettekkel és a speciálisabb teli gipszkarton mennyezethez elérhetõ a felpattintható keret, mint kiegészítõ.

A Syl-Lab IP65 ideális megoldás LED-es korszerûsítéshez.

A termékcsalád rendelésre készül, így variánsként 3 órás vészvilágító és beépített keret is a választékhoz adható. Hamarosan néhány kóddal egészül ki a család a 3 órás vészvilágító kapacitás bemutatásának céljából.

További informáicóért látogasson el a www.feilosylvania.com weboldalra.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul